Foto’s: Jan Boeve

Moderator & dagvoorzitter

Gericht op inhoud
Energiek, helder en met humor leid ik symposia, congressen en andere inhoudelijke bijeenkomsten. Voor bedrijven, overheid, non-profitorganisaties, ideële stichtingen en meer. Als moderator ben ik gericht op inhoud, nieuwsgierig en alert. Ik zie het als mijn taak om ervoor te zorgen dat bezoekers geïnformeerd en geïnspireerd weggaan. Daarbij komt mijn uitgebreide journalistieke ervaring goed van pas.

Onderwerpen
Breed geïnteresseerd in maatschappelijke en culturele thema’s: (sociale) ontwikkeling, bouw, leefbaarheid, buurt & wijk, architectuur, literatuur, mode, kunst, cultuur, gezondheid, welzijn.

Een greep
Presentator van de Nacht van de Architectuur Arnhem, dé bijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in architectuur, bouw en ontwikkeling in de regio. Met zo’n vijfhonderd bezoekers, internationaal gelauwerde sprekers, architectuurprijzen en op bijzondere plekken. Sinds meer dan tien jaar.
Voorzitter tweedaagse over ‘de concept-woning van de toekomst’ voor BAM Wonen.
Presentator symposium over laaggeletterheid bij het vijftigjarig bestaan van de Arnhemse Stichting Bijzondere Noden.
Initiator, presentator en eindredacteur van het Arnhems Lezersbal. De Arnhemse versie van het Boekenbal met bijzondere optredens van bekende schrijvers in café Dudok. Gedurende vier jaar.
Organisator & mede-presentator van de Arnhemse Nieuwsquiz. Tien jaar lang de start van het nieuwe jaar voor lezers van De Gelderlander in een bomvol Posttheater.

    Wilt u dat ik contact met u opneem?

    Stuur svp een bericht aan: berry.kessels@gmail.com