Over mij

Maatschappelijk en culturele betrokkenheid vormen de intrinsieke motivatie voor mijn werkzame leven. Zowel professioneel als in mijn vrije tijd.
Als wijkontwikkelaar  bij woningcorporatie Volkshuisvesting Arnhem gaf ik sturing aan de ontwikkeling van het Modekwartier Klarendal, landelijk geroemd en bekroond. Ik was eveneens verantwoordelijk voor strategie en communicatie.
Als MT-manager en manager Wonen gaf ik leiding aan de afdeling Wonen waar alle klankprocessen plaatsvonden, was ik betrokken bij aansturing en strategie van de corporatie, strategische communicatie, nieuwe woonconcepten, prestatieafspraken, huurdersorganisaties en organisatieontwikkeling. Naast de directeur was ik woordvoerder van de organisatie.
Als politicoloog zag ik het belang van maatschappelijke actie en de kracht van het bevlogen individu.
Als journalist verdiepte ik  in de ontwikkeling van de stad en alle partijen die daarop hun invloed hadden.
Als betrokkene bij samenleving en cultuur  ben ik mede-oprichter en voorzitter van stichting Innovatiefabriek Arnhem, organisator van innovatiefestival INNOVATE en bestuurslid van Stichting Fashion + Design Festival Arnhem, bestuurslid en moderator van de Arnhemse Nacht van de Architectuur en lid Raad van Advies van CASA, Centrum voor Architectuur en Stedenbouw Arnhem, eerder voorzitter van 2009 tot 2017.

Een brede interesse in de samenleving in al haar facetten maakt mij nieuwsgierig en betrokken. Werken doe je met je hoofd maar ook met je hart. Samen met mensen die zich op hun manier inzetten. Op zoek naar intrinsieke waarde voor de maatschappij.

    Wilt u dat ik contact met u opneem?

    Stuur svp een bericht aan: berry.kessels@gmail.com